Mac Falcon maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
De Nederlandse vlag De Engelse vlag De Duitse vlag    Levering en garantie

Alle bestellingen tenzij anders aangegeven worden verstuurd via Post NL / DHL op het adres dat u heeft opgegeven. Hierbij gelden de aflevertijden en voorwaarden van Post NL / DHL. Dit betekent dat bestellingen overdag aangeleverd worden. Bent u niet thuis, dan zult u een formulier in de brievenbus vinden met daarop een volgende leverdatum. Indien u dan niet aanwezig bent kunt u in een later stadium uw pakket afhalen op het postkantoor.

Afhalen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw geplaatste bestelling af te halen. Het is wel noodzakelijk dat u hiervoor eerst een afspraak maakt. Wij zorgen er dan namelijk voor dat de bestelde producten voor u gereed liggen.U kunt uw bestelling hier contant of via pinbetaling voldoen.Garantie

Zendingen naar ons toe zijn op verantwoordelijkheid van de verzender totdat wij het hebben ontvangen. Wanneer u een product wilt aanbieden voor garantie afhandeling dient u contact op te nemen met onze helpdesk. Verstuur nooit zonder overleg met ons een defect product retour.

Transportkosten

Wij hanteren de verzendkosten volgens de Post NL / DHL tabellen.

Garantie

Een garantie aanvraag dient te voldoen aan de onderstaande voorwaarden, mocht er aan één of meerdere punten niet worden voldaan zal er geen garantie afhandeling plaats vinden en wordt het product op uw kosten retour gezonden.
Alle in deze online catalogus genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Copyright © 2021 Mac Falcon

Facebook MarktplaatsFourhost Nederland
Deze webshop is ontworpen en gerealiseerd door Fourhost Nederland